Momenteel speelt Corine haar debuutvoorstelling ‘Baat’. Op 27 juni 2018 studeerde ze -samen met haar pianiste, contrabassiste en trompettist- in de Verkadefabriek in Den Bosch af met deze avondvullende cabaretvoorstelling. Waar ze nu zoal te zien is? Hier!

”Corine is een fijne podiumpersoonlijkheid, een goed verteller, en ze laveert tussen een fijne mix aan gestructureerde chaos en verhaal. Haar contact met het publiek is bijzonder goed. In haar voorstelling toont ze lef, zelfspot, en originaliteit. De titel van de voorstelling ‘Baat’ wordt gaandeweg de voorstelling steeds prominenter, zowel in beeld als in inhoud. De liederen die ze zingt dragen daar op een mooie manier aan bij: ze vergroten de emotionele impact op het verhaal. Het Afrikaanse lied wordt door de commissie unaniem lovend ontvangen. Het is een ontroerend sluitstuk van een goed opgebouwde voorstelling waarin Corine een heel eigen vorm lijkt te hebben gevonden; ontspannen, zelfverzekerd, onderkoeld. De afwisseling in het absurdisme en de poëtische kant van de voorstelling is veelbelovend.”

– Juryrapport van Adriaan de Bruijn, Dries Floris en Katinka Polderman.

 

Wil je Corine boeken om te komen spelen in je theater, huiskamer, bedrijfspand of tochtige kelder? Neem hier contact met haar op!